9 апр. 2012 г., 12:15

Знак 

  Поэзия
494 0 0

Когато пада

светлината като знак -

дори среброто

се превръща в злато,

по-благороден става

този свят,

сърцето ни -

все по-богато.

Ключе създава

всякоя врата -

пред нас отваря

царски двери.

Не знае бедност

ничия душа,

предел  не знае

образът в човека.

© Кирилка Пачева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??