10 сент. 2013 г., 23:04

Знак за септември 

  Поэзия
523 0 3

ЗНАК ЗА СЕПТЕМВРИ

Септември се случва след август
сред дъжд от златисти листа,
под сянка на нов Аспарагус,
с усмивки и ведри лица...
И някак красивото блика
с палитра от светли мечти.
И ятото скоро отлита,
в гнездата се спускат лъчи.
Пак празнични дни ще започнат,
с училище, с глъч и деца...
И някак се случва най-точно
прекрасна и в миг - Есента!
Светът се превръща в картина
със багри от злато и цвят.
Е, лятото вече отмина...
Листенца край мене валят!

Десислава Церовска
/Звезда Христова/

© Десислава Церовска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??