20 дек. 2020 г., 19:36

Звездичке моя 

  Поэзия » Любовная
820 0 0

Лека нощ ще кажа аз на моята прекрасна хубавица. 

Нека спи спокойно тази нощ омайна. 

Ще съм аз отново в сънищата и прекрасни, за да може тя спокойно да поспи. 

Ще и нашепвам във ушенце колко хубава е тя и когато ми повярва ще и кажа, че за мен е всичко на света. 


 

Звездички на небето ярко грейте, за да може моята принцеса да блести.  

Ще те пазя и закрилям във сънищата и в живота ти дори, да те правя аз щастлива тази мисъл ме крепи. 

Зная само, че си струва, ако трябва със живота си ще се простя. 

Нека знае мойто мило, колко много я обичам и на нея и благодаря. 

© Борислав Александров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??