Силна и смела пред света,
готова да понесе страха от своята самота.
Жена е всяка, но не всяка е добра.
Тя дар да дари без да спи и за малко, за миг да постои.
Всяка грешка способна да прости.
Да гали с ръка и да дарява радостта.
Да гали своето дете с разтуптяно сърце.
Да тръпне през нощта докато влезе у дома.
Това е да си жена смела в страха.
© Диляна Мързъкова Всички права запазени