1.09.2024 г., 19:31 ч.

Рай 

  Поезия » Любовна, Философска
102 1 5

                      Рай

                           На А. 

(По мотиви от книгата “Джони грабна пушката” на Долтън Тръмбо

 

Ще те откривам пак сред тишината

Да спирам няма да те търся в тъмнината

Изгубил усета за светлина и цвят, 

За да те намеря ще пребродя този свят. 

 

Потънал в самота и хорска жлъч

Отдавна спрях да чувам светска глъч

Загърбих всяка суета и дива драма

И тебе само търся, за да бъдем двама. 

 

И вече няма никакво значение

Дали ме хулят и обсъждат с нетърпение

Защото аз отдавна зная, 

Че с теб намерих всъщност Рая. 

 

 

 

 

 

 

 

© Владимир Велев Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

Напразно ми режете крилете, аз летя със сърцето »

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??