10.09.2017 г., 23:06 ч.  

Стари реплики към една (не)позната 

  Поезия » Любовна, Друга
421 0 0

 

С какво ли тук стихът ти ще ме провокира?

Определено с нищо – пишеш патетично.

Вземи настрой раздрънканата лира
и не обърквай принципното с лично!

И прочети Поети и Теория!
 И посмири на егото си тона,
защото има векове История –
прашинка в тях е твоята персона.

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??