18.02.2024 г., 16:19 ч.

За рождения ти ден 

  Поезия » Любовна
184 0 0

        За рождения ти ден 

                   На А. 

 

Минават дните и сезоните… 

По-често са подобни на вагоните,

Потропващи по релси монотонно. 

Друг път са простичко мълчание тягостно-отровно. 

 

Веднъж обаче в календарната година

И в таз’, която иде и таз’, която ей сега отмина

Живее ден един… необикновен

За другите безличен, за мен-благословен! 

 

Денят, в който си родена 

И срещна те душата ми смирена. 

Аз зная че го помниш ти, 

Но също знай, че този ден навеки в мене ще гори! 

 

17-18/02/2024

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Владимир Велев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??