13 mar. 2019 10:47  

Мома Златина - Пее Георги Германов 

368 1 9

© Надя Уорендър Todos los derechos reservados

Comentarios

Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
 • nadia_warrender (Надя Уорендър)
  Стойчо, благодаря от сърце! Заслугата е на великият фолклорен певец и музикант Георги Германов, който се съгласи да изпее и изсвири песента. Всъщност музиката е негова, защото в оригинала се вижда, че аз нито умея да пея, нито пък от музика разбирам Но...старая се
 • Ranrozar (Стойчо Станев)
  Харесва ми!
  Поздравления,Надя!
 • nadia_warrender (Надя Уорендър)
  Meteor (Blake 13), благодаря ти от сърце! Много се радвам, че споделих песничката с всички вас, скъпи творци от този прекрасен сайт!
 • meteor (Антоан)
  Съпричастен съм към твоето щастие, Наде
 • nadia_warrender (Надя Уорендър)
  Мартин, благодаря ти! Бих казала, че съм повече от щастлива, защото певецът наистина пее божествено красиво. По мои лични наблюдения, определено не всеки известен певец/певица пеят добре. Изразявам това си мнение, от позицията на слушател. Нямам талант да пея, но слух за слушане на музика имам и ако нещо не ми звучи добре, просто го подминавам и си подбирам изпълнители чиито гласове отговарят на личният ми вкус. Всичко е въпрос на избор. В днешни дни много хора се напъват да пеят, но който си не може, не може и това е. Пеенето за хоби и професионалното пеене, са две коренно различни неща Така мисля аз
 • margen (Мартин Генчев)
  Заслужаваш да си щастлива! На твое място и аз щях да бъда. Известен изпълнител да ти изпее песента, не е малка работа. Браво!
 • nadia_warrender (Надя Уорендър)
  Мили хора, скъпи творци! Най-напред искам да благодаря на Админа, за това, че одобри песента и благодарение на него бе възможно да я споделя с всички вас. Също, извинявам се на Админа, че трябваше да го тормозя с мижавото ми аматьорско пеене в предните качвания, които той с право отхвърли. За певица не ставам, освен в хор Искра, благодаря ти за коментара! Бойко, благодаря и за твоят коментар! Записа не е студиен, но и на такъв съм доволна и даже предоволна. Оценявам времето и усилията на певеца в осъществяването на тази идея. Песента оживя благодарение на Георги Германов! Велик певец, талант и преди всичко изключително земен, скромен и добродушен човек! С думи не мога да ви опиша, колко щастлива ме направи, изпявайки и изсвирвайки тази песен.
 • me6 (Бойко Иванов)
  Дааа , хубава песен. Изпята е и изсвирена професионално , но не е записана добре и необработена. Един съвет за другия път , записвай с 2 микрофона единия да е при басите и съпровода , че така оставаш само с мелодията и е бедно откъм звук. Или ако си с един микрофон, търси място на микрофона да улавя целия обхват на акордеона и гласа също. Песента ти е хубава , забележките са ми за неща , независещи от теб. Затова те оценявам с 5 звездички. Успех.
 • admin (Георги Колев)
  Това е друга работа

© 2003-2019, Georgi Kolev. Todos los derechos reservados. Las obras son propiedad de sus autores.