20 jul. 2021 16:44

Зелената къща 

Fotografía » Arquitectura, Naturaleza
387 3 9

© SMooth Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
 • Не всеки ги мисли тия работи, Ив
 • За покрива съм за убиване, да, подравнявах отдолу, имаше коли и ги рязах, та по тях и пътя съм се водила, имал е наклон. Впрочем, детайлна е предната снимка, затова исках да а покажа тази като по-обобщен кадър, но не е сполучлива, ясно ми е Иначе това с "нацупеното лице" не го бях видяла, но е идейно.
  Рязането не ми е силна страна, но пък ето, мнения, поуки и човек се учи, докато чете и коментира
 • Масовите снимки са в общ план, защото снимащият иска да покаже всичко. По - добре е, да се покаже детайл или най - характерното. На тази снимка, си ѝ трябва рязане. Линията на покрива е наклонена надясно, веднага се забелязва. Интересни са терасите и зеленият "барбарон", изправил се вдясно, чак до последната. Останалото с удоволствие бих изрязал. Развинтената ми фантазия, вижда и леко нацупеното лице на "барбо", все едно казва "Моя си е!", за къщата. Разбира се, това може да се подчертае с просветляваща четка, което е друг въпрос.
 • Ще уважа първо коментарът на редактора и то ще коментирам с усмивка - фотографията и повечето изкуства са визуални и стимулират рецептори, нормално е да пораждат усещания, асоциации и други мисли. И кофите за боклук, снимани подходящо биха били интерсни и биха събудили емоции ( коментирам с положителна нагласа, знаеш ми мнението). Освен конструктивните критики, които тук напоследък липсват, няма нищо лошо в изразени асоциации и т.н. Не мисля, че някой е минал границата на поносимото под предната снимка и тук.
  Ще кажа, че силно се съмнявах, че ще одобриш снимката, точно защото не е направена качествено, но исках да покажа повече емоция и по-цялостна визия, за което си приемам критиките, но имаше неподходящи обекти в ляво и затова е отхапана.
  На всички останали изразили мнения, емоции и харесали благодаря за отделеното време и внимание!
 • Аз пък си мечтая цял живот да живея в прегръдката на бръшляна. Хубава
 • Не харесвам къщи "обрасли" с бръшляни или изобщо покрити с пълзяща зеленина , струват ми се като "задушени", но тази къща ми създаде весело настроение, впечатли ме чистотата на снимката; всичко "диша" в синхрон!

 • Аз за емоциите, които този обект поражда няма да говоря, те са очевидни. И погледът на автора следва да бъде уважен подобаващо. Поздравления DPP, казах го и го повтарям - находка е! Но съм убеден, че когато авторът е снимал, едва ли се е вълнувал от породените у някои гледащи терзания - обитаема ли е сградата или не... и прочие споделени подробности. Приятели, ако авторът ви е впечатлил с качеството на изпълнението си другото не е от значение! Преди време, кой го беше казал - абе вие и кофа за боклук да снимате пак е интересно... Ето това е оценката за нас, не се съмнявайте.

  А сега за снимащите - в случая няма да изпадам в детайлен анализ, просто обръщам внимание - ако вие рисувате тази сцена, бихте ли я нарисували по този начин. Небе, вертикали, околно пространство... Мисля, че този подход помага.
 • Еййй тя явно има повече от един чифт “очи”! 😊 Харесах!
 • Браво, готина е (и снимката, и обекта на снимката)! Като покрита със зелен плюш .
Propuestas
: ??:??