16 mar 2024, 9:59

Ваза с цветя 

  Cuadros » Pintura, Pintura al óleo
256 2 4

© Невена Шомова Todos los derechos reservados

Вълнувам се да ви представя нещо съвсем различно от моя стил на рисуване.Аз съм художник ,който рисува реалистично и за първи път се осмелявам да пробвам нещо експресивно .Усещането е съвсем различно,тук се рисува с плътност ,щедро с боята ,нанасянето на различни цветове прилича на експлозия от емоции .Техниката е бърза и отне няколко часа .При реализма е другата противоположност,там работата е финна ,пипкава и отнема дни.За да не правя особенно големи експерименти ,реших да направя копие от друг автор .Хората харесват различни стилове и знам ,че това ще се хареса на някой със сигурност.

 

"Ваза с цветя"

Размер 30/30 см.

Маслени бои върху платно

Цена 160 лв.

Без външна рамка.

160,00 BGN Купи

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Сложи си я за аватар на профила! Много е свежа, харесва ми!
  • Благодаря, постарах се да е копие ,за това ,ако има грешки, ще е на автора.Грешки ,имам само на моите картини рисувани от снимка,за мен в нормално, защото не съм минавала професионално училище, самоук художник съм с Божията помощ.
  • Много ми хареса!
  • На мен със сигурност ми харесва много повече от всичките ти останали картини. Цветовете са хубави. Няма да коментирам грешките, защото не искам да препъвам този твой радостен ентусиазъм. Добър опит. Давай нататък!
Propuestas
: ??:??