9 may 2013, 12:48

* * * 

  Poesía » De amor
726 0 3

Както и да се облека, все съм си същата.
Защото така ме харесват очите ти.
Както и да се смея - еднакво е,
защото са чути шегите ти.

 

Не съм първа красавица, не се надценявам,
стъпила съм си здраво на пода.
В твоя поглед оглеждам се и  сверявам се - 
такава е мойта порода.

© Красимира Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??