Както и да се облека, все съм си същата.
Защото така ме харесват очите ти.
Както и да се смея - еднакво е,
защото са чути шегите ти.
Не съм първа красавица, не се надценявам,
стъпила съм си здраво на пода.
В твоя поглед оглеждам се и сверявам се -
такава е мойта порода.
© Красимира Иванова Всички права запазени