Не моливът с червилото те правят по-красива,
а истинската твоя същина.
Това, с което ти си истински щастлива
поражда в двойна доза красота.
И твоят смях бълбукащ с поглед ведър
издават закачлив младежки дух.
Една жена с характер щедър.
Неостаряваща в годините напук.
А красотата е върховно състояние.
Ако постигнеш я - поставяш свой рекорд.
Личи дори от метри разстояние.
Печелиш и внимание, и ставаш горд.
Какво ти трябва? Малко светла вяра.
И много, много доброта.
За да покажеш в пълна мяра
това, което няма днес цена.
4.01.2014 г.
© Красимира Иванова Todos los derechos reservados