4 янв. 2014 г., 19:10

* * * 

  Поэзия » Философская
679 0 0

Не моливът с червилото те правят по-красива,

а истинската твоя същина.

Това, с което ти си истински щастлива

поражда в двойна доза красота.

И твоят смях бълбукащ с поглед ведър

издават закачлив младежки дух.

Една жена с характер щедър.

Неостаряваща в годините напук.

А красотата е върховно състояние.

Ако постигнеш я - поставяш свой рекорд.

Личи дори от метри разстояние.

Печелиш и внимание, и ставаш горд.

 

Какво ти трябва? Малко светла вяра.

И много, много доброта.

За да покажеш в пълна мяра

това, което няма днес цена.



4.01.2014 г.

© Красимира Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??