7 dic 2005, 16:55

* * * 

  Poesía
662 0 0

Не съм идеална не отричам,
емоционална съм и мога да обичам.
Скандална в леки дози и фатална като букет от рози!
За мене нищо ти не знаеш,е сега можеш да ме опознаеш.
Като роза съм красива,нежна,мила и обичлива.
Погалиш ли ме с топла длан мога всичко да ти дам,
но внимавай розата е дива,в миг ще стане тя бодлива!

© Мария Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??