***
Кому да вярвам днес?
В кого доверие да имам?
За политика туй е чест,
а към полицая аз съм резервиран.
Всичко корумпирано е,
знайте няма честни хора,
хубавото – вече минало е,
зле е, ако не си в „отбора”.
© Балрог Todos los derechos reservados