Когато сутрин кафето размива
тъгата на бледите сънища
и хиляди пътища
сбират калчища
на хиляди странници,
белите страници
трупат пълчища
и хиляди купища
тъжни и бели сънища,
които сутрин кафето размива.
© Бехрин Todos los derechos reservados