19 abr 2006, 0:38

*** 

  Poesía
650 0 3

Когато в пурпурно червено
слънцето залязва в нищото
и се събуждат странници,
възкръснали от кланници,
и демони в огнището, догарящи с твоята съвест...

Тогава
изхвърли пепелника - за нови фасове!

© Бехрин Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??