Apr 19, 2006, 12:38 AM

*** 

  Poetry
685 0 3

Когато в пурпурно червено
слънцето залязва в нищото
и се събуждат странници,
възкръснали от кланници,
и демони в огнището, догарящи с твоята съвест...

Тогава
изхвърли пепелника - за нови фасове!

© Бехрин All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??