6 sept 2005, 0:04

*** 

  Poesía
703 0 0

 

            Покой. Тишина. Сладост.

         Прегръдка. Неописуема радост.

         Небе звездно. Ярка светлина.

         Щастие земно от любима жена.

         Сърца в унисон. Блаженство от рая.

         Изгаряща страст. Вулкани от омая.

         Спряло време. Нежен глас.

         Утолена страст. Вълшебен час.

© Валентин Кабакчиев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??