8 feb 2007, 15:48

* * *  

  Poesía
678 0 10

Аз съм вчера.

Аз съм днес.

Аз съм утре.

Аз искам.

Аз не връщам забравени вещи.

Аз крещя.

Аз рядко се смея.

Аз плача.

Аз вия от болка, когато те няма.

Аз забравям.

Аз се спъвам по пътя.

Аз не мога да карам кола.

Аз ходя пеша или тичам.

Аз се връщам за малко сега...!

 

© Крис Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??