8 февр. 2007 г., 15:48

* * *  

  Поэзия
677 0 10

Аз съм вчера.

Аз съм днес.

Аз съм утре.

Аз искам.

Аз не връщам забравени вещи.

Аз крещя.

Аз рядко се смея.

Аз плача.

Аз вия от болка, когато те няма.

Аз забравям.

Аз се спъвам по пътя.

Аз не мога да карам кола.

Аз ходя пеша или тичам.

Аз се връщам за малко сега...!

 

© Крис Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??