21 nov 2007, 21:54

* * * 

  Poesía
543 0 2
Световно НЕизвестното ни НИЕ
Агонизира пред вратите на Рая,
Макар че плащаме редовно клубните си карти.
Откраднатите ни самоличности
Тичат през глава,
Истерично крещейки имената ни
В лицето на Времето...
И изпиващата истина:
Живи са!
-----

Дали?

Аз здраво стискам ръката ти...

Шшшшшшшш... Някой отваря! Вратите на Рая.
В лицата ни живеят катинари, Май Лав.
Макар че плащаме редовно.
Еднакво несъвършените ни думи тичат през глава...

Някой отваря... Шшшшшшшш

© Диана Маринска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??