22 abr 2006, 16:10

* * * 

  Poesía
576 0 4
Искам с мрака да се слея,
да изчезна на мига.
С мътъвците аз да пея на тъгата песента.
Не искам вече да живея,
смърт, ела ме посети
и твойта песен ще запея,
само ме вземи.

Едно едничко нещо ми остана,
един човечец,който ме крепи.
Лекува с нежен поглед мойта рана
рана, която бавно ме мори.

Но с него ще се срещнем в Ада
там отивам аз - далеч от тук.
Животът ми вече пропада -
уви, превърнех се в боклук!!!

© Алдариел Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??