13 nov 2007, 14:44

****** 

  Poesía » De amor
1019 0 5
 

Пак от болка и за болка пиша.

За едно сърце, разбито на парчета.

И пак си казвам: "Стига толкова",

а сама не осъзнавам как си причинявам болката.

© Мариана Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??