23 sept 2004, 0:41

* * * 

  Poesía
1152 0 0
Минаха вече хиляди влакове,
сетивата ми съвсем отмаляха.
Ще дойдеш нали?
Аз и така ще те чакам...

© Гери Тушева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??