16 mar 2007, 0:12

* * * 

  Poesía
588 0 1

Има ли смисъл в думите твои?
Има ли смисъл да вярвам във тях?
Ти ме лъжеш,
а искаш любов...
Но как да обичам,
когато ме е страх...
Не...
Не ми говори!
И аз съм човек!
Не искам да страдам
от твойте лъжи!
Пусни ме,
ако искаш тръгни...
Не се обръщай...
Но ме запомни!

© Веселина Петрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??