Mar 16, 2007, 12:12 AM

* * * 

  Poetry
589 0 1

Има ли смисъл в думите твои?
Има ли смисъл да вярвам във тях?
Ти ме лъжеш,
а искаш любов...
Но как да обичам,
когато ме е страх...
Не...
Не ми говори!
И аз съм човек!
Не искам да страдам
от твойте лъжи!
Пусни ме,
ако искаш тръгни...
Не се обръщай...
Но ме запомни!

© Веселина Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??