9 oct 2007, 10:10

*_* 

  Poesía
463 0 1
Всички тъгуват за тебе, мила...
Липсваш ни
и те обичаме, помни!
Сега си там
със други, мила...
Но знай, в сърцата
всъщност си ни ти!
Сега не плача за тебе, мила...
Защото знам,
ще натъжа и твоите очи...
Изпращам те с усмивка, мила...
Такава ти ме запомни!

© Веселина Петрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??