9.10.2007 г., 10:10 ч.

*_* 

  Поезия
461 0 1
Всички тъгуват за тебе, мила...
Липсваш ни
и те обичаме, помни!
Сега си там
със други, мила...
Но знай, в сърцата
всъщност си ни ти!
Сега не плача за тебе, мила...
Защото знам,
ще натъжа и твоите очи...
Изпращам те с усмивка, мила...
Такава ти ме запомни!

© Веселина Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??