13 sept 2004, 23:09

* * * 

  Poesía
919 0 0
Едно момиче...                               
Едно момиче те обича,
но ти не си разбрал това,
погелднеш ли го във очите,
Ще разбереш,че е така.
Едно момиче щом си легне,
те призовава в нощта,
и нежно пламенно ти шепне,
красиви думи в любовта.
Едно момиче всяка вечер,
на сън ръцете ти държи,
и този сън ще баде вечен,
ако не го узнаеш ти.
И тази вечер както всички,
то на прозореца стои,
но вместо весела усмивка,
сълза в очите му блести!

© Няма Значение Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??