Трудно ми е аз да кажа
как ми липсваш ти,
как мечтая и копнея
да видя твоите очи.
Да мога аз да сетя
отново твоите гърди.
Да те прегърна силно,
сякаш винаги до мене бил си ти...
Липсваш ми, но не можеш да се върнеш ти,
гледам отдалеч изпълнена в сълзи
и плачейки разбирам,
че завинаги отиваш си...
© Валерия Шаламанова Todos los derechos reservados