Вечер тихо се пребирам
пак във празна стая.
Вечер аз заспивам
под завивка остаряла.
и сънувам твоя поглед ням
как влюбих се във теб не знам.
В съня си мира не намирам
в бездната се лутам пак сама.
В тъмното аз търся светлина
да ми даде надежда една.
В моите тъжни очи
оглеждат се небесните звезди.
В моите тъжни очи
няма блясък дори.
© Илияна Todos los derechos reservados