29 nov 2006, 21:45

* * * 

  Poesía
558 0 7
 (на Рупи)

Слънцето е тъжно,
луната не блести,
звездите светят самотни,
а около тях всичко e всемир.

Залез виждаш ли?
Аз не виждам...
Ти залезе,
преди да си отидеш от света.

Изгрев виждаш ли?
Аз не...
Не ще изгрее слънце,
щом ти не си на таз земя.

Само ангелче в небето свети,
знам, че ти светиш в нощта.
Бъди щастлив и дано не си самотен,
в онази хубава страна!

© Росица Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??