26 may 2007, 20:45

*** 

  Poesía
709 0 2

Ти, мое мило Слънце, къде ли ще залезеш днес,

 зад кой ли хоризонт ти тайничко ще си играеш!?

       Със топлина обгръщаш все света

                                   А

аз, Нощта, какво ще дам... ни детски глъч ще чуя,

      ни теб ще видя там. С кого да помечтая...

           да бъда Ден, а не тъма в безкрая!?

 

Освен във някой сън подбран, и то да бъде твоя,

    „И нека бъда светлина, 

            на всички ви раздала топлина,

                 и нека слеем се в едно,

и ден и нощ да стоплим всяко същество!”... и нека...

© Забравана Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??