15 oct 2014, 22:58

*** 

  Poesía » De amor
908 4 14

И тази нощ не правихме любов!

Уж... искахме... но някак се размина.

Аз гладих, мих чинии, сготвих боб...

Ти бе зает да ремонтираш скрина.

 

А после почна филмът. Беше лош,

но гледахме - от скука и по навик.

Не правихме любов и тази нощ.

Не смачкахме завивките корави.

 

Заспали сме навярно в полунощ,

прегърнати уютно на дивана.

И нищо, че не правихме любов -

тя беше между вплетените длани!

© Нели Вангелова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??