18 dic 2008, 17:50

*** 

  Poesía
829 0 2

Слава, богатство, пари,

защо ли от истината боли?

Отруденост, мъка, сълзи,

а къде ли точно си ти!?

Блясък, лукс, разкош,

угризения, за това, че си лош.

Глад, студ, празнота,

и по средата е реалността.

© Някой Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??