Dec 18, 2008, 5:50 PM

*** 

  Poetry
774 0 2

Слава, богатство, пари,

защо ли от истината боли?

Отруденост, мъка, сълзи,

а къде ли точно си ти!?

Блясък, лукс, разкош,

угризения, за това, че си лош.

Глад, студ, празнота,

и по средата е реалността.

© Някой All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??