24 sept 2005, 15:37

*** 

  Poesía
982 0 0
Само слушам колко ви е зле,
как не ни разбирате : "Мъже..."
Как искате романтика, любов, секс , пари,
как мразите всичките лъжи!
на всичко това ще ви отвърна с хи-хи-хи
спи , кукло, спи!
Своя сладък сън пази,
не давай на никой заблудите ти да руши!
А сега бавно в огледалото погледни,
виждаш ли същите черти,
същата си ,нали?!
О, само не плачи!
Та нали човек си и ти!
Лицемерието просто си личи!
Няма ли да си признаеш това поне,
всъщност сте си много добре!

© Христо Иванов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??