17 mar 2007, 14:14

* * * 

  Poesía
569 0 0

"Well, in case you failed to notice
In case you failed to see
This is my heart bleeding before you
This is me down on my knees…"

Jewel - Foolish Games
                                    

Сладка отрово…
Искам пак да те изпия…
Отново, отново…
Сълзи в очите ти да крия…

Загледа ли се в капките
кръв, които мокрят бялата одежда?
Лакомо гълташ хапките
сърце начупено, към края ме отвежда.

Хм, сякаш съм лека, безтегловна,
понасям се из шарени пътеки…
А тази страшна отрова… любовна,
погубва ме бавно, но навеки…

Забеляза ли?!… Умирам!
Докато безразлично ми говориш…
Аз… само мрак съзирам...
А ти… усмихнато го пориш…

Ето го, в панделка ти го поднасям -
сърцето ми отдавна е твое…
А аз на пода леден лягам… и отнасям
далеко спомените мои.

Сладка отрово, умолявам те…
Погледни ме пак в очите… преди да ме целунеш.
Знаеш ли, обич, съжалявам те!
Най-топлото в живота си… ще погубиш.


© Сиси Валентинова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??