12 nov 2004, 18:56

* * * 

  Poesía
1094 0 0

СЪВЕТЪТ


Живей във безсъзнание
без болка и без радост
като камък наблюдаващ
чуждото страдание

© Атанас Спасов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??