7 feb 2005, 2:01

*** 

  Poesía
912 0 2

  Вдигни глава и гордо продължи напред,
  нищо, че душата в теб се бори със сковаващия лед.
  Нищо, че обичаш, а обичан - никога не бил
  и трън отровен някой във сърцето е забил.

  Суета, това било е всичко - простичка игра.
  За това  тръгни си, дори и в самота.
  Може пък и да намериш  красота в  света
  или кротко да потънеш във тъмата на нощта...

© Теодора Дамянова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??