20 mar 2005, 23:41

* * * 

  Poesía
1036 0 0
      Пролет, лято, есен, зима,
      година  след година.
      Времето отлита,
      без за миг да спира.
      "Закъсняваш ли?"-
      да пита...

© Теодора Дамянова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??