6 feb 2005, 12:05

* * * 

  Poesía
925 0 1

Да дойдеш дълго аз те чаках
и много пъти мислех си, че те открих
и колко пъти дълго плаках
и колко пъти аз сърцето си разбих.
Но вярвам, че ще те намеря някой ден
и сълзите мигом ще презсъхнат
и очите твои вперени във мен
жажда да живея ше ми вдъхнат.
И усмивка пак ще грейне на лицето,
всякъш някаква магия,
неразбито ще тупти сърцето,
щом аз тебе – ЛЮБОВТА открия .

© Дени Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??