21 feb 2005, 23:49

... 

  Poesía
637 0 0
Мъртъв писък прорязва нощта
съживява спомени, заровени в прахта.
Надява се някой да възкреси любовта -
последна молитва преди смърта.
Захвърлени драпат осакатени мечти
никой никога не ще ги съживи.
Пречупени са ангелските криле
без надежда да докоснат нови светове.
Отнетото право на любов
ще се възвърне някой друг живот!

© Без име Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??