1 jul 2005, 19:44

* * * 

  Poesía
659 0 2
 

Дали сред  дивните простори

отново ще изгрее твоя лик?

Дали във планината горе

от ехото ще чуя твоя вик?

 

Ще се изсипе ли тъй леко като пясък

Надеждата от моите ръце

или ще отлетиш от мен със плясък,

оставил диря в моето сърце?  

© Маргарита Дянкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Това стихотворение е перфектно! Браво! Бтв, две строфи
  • Чудесно е толкова много неща казани в два стиха браво
Propuestas
: ??:??