19 oct 2005, 13:41

***...*** 

  Poesía
743 0 6

Стопли ме със студено безразличие.
Обичай ме с омраза и със жал.
Помилвай мен и моето двуличие.
Помни, че любовта не става кал.

Спри ме, щом пропадна в любовта си.
Залей ме с леден душ от срам и хлад.
Не спирай нови мазки да нанасяш:
портрет на мен
                сред сняг
                        и дъжд,
                              и град.

© Фредерик Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??