19.10.2005 г., 13:41 ч.

***...*** 

  Поезия
742 0 6

Стопли ме със студено безразличие.
Обичай ме с омраза и със жал.
Помилвай мен и моето двуличие.
Помни, че любовта не става кал.

Спри ме, щом пропадна в любовта си.
Залей ме с леден душ от срам и хлад.
Не спирай нови мазки да нанасяш:
портрет на мен
                сред сняг
                        и дъжд,
                              и град.

© Фредерик Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??