Дали надеждата пристъпва плахо?
Дали ще се почувствам пак ЖЕНА -
На моите четиридесет години?
Не ме е страх от възрастта -
годините са като хубавото вино.
А онзи позабравен трепет -
тъй младежки и несъвместим -
е нещото, което ме тревожи.
Усещане за новост - страстна, безметежна
ме носи като вихър през деня...
А вечерите се превръща в нежен вятър -
отдалечава те от мен, тъга.
© Светлана Димитрова Todos los derechos reservados
годините са като хубавото вино" Наистина,много си права!