1 may 2006, 7:36

....... 

  Poesía
710 0 0

Девствена гора,
шепнещи листа -
половината ми детство мина
в тази долина.

Сенки стари, забравени,
връщат милите спомени:
къщите днес изоставени
помнят мечтите прогонени.

Пустош,
а сред нея - село.
Всяко лято тук се връщам
и мечтая смело.

Мястото, в което
пустотата среща самотата
умолително,някак тягостно -
аз нося гората в сърцето.

© ShamelessDreams Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??